Vi bruger Cookies!     

         
 X     
dyreneshealer

Dyrehealing, healing og clairvoyance
 Dyrehealing

Når jeg arbejder med dyrene er der ingen hokus pokus, jeg bruger mig selv og min krop til at formidle al den positive energi og kærlighed som dyrene kan rumme, det gør jeg ved at åbne op og lade kærlighed og energi strømme igennem kroppen og videre til dyret. Der hvor der er ubalance i kropppen, strømmer energien igennem og retter op, så det skaber den rette balance i dyret.

Dyrene sender mig en masse tanker og signaler, og ud fra dem arbejder jeg med dyrene. Nogle gange fortæller dyrene at de ikke har det godt, de kan have ondt, eller de har måske ikke lyst til at træne. Dyr har ligesåvel som mennesker, dårlige dage eller perioder hvor de er trætte osv.

Jeg kommer ud til jer, så dyrene er i trygge omgivelser. En healing tager fra 15-60 minutter og dyret siger selv fra, når det har fået den healing det har brug for, man kan mærke eller se det på dyret, ved at det vil trække sig væk, eller begynde at blive lidt uroligt hvis det f.eks. er en hest der står bundet.

Jeg gør opmærksom på at jeg ikke kan erstatte en dyrlæges arbejde! Har dyret brug for en dyrlæge henviser jeg til dertil. Det kan være godt at kombinere, hvis dyret er i behandling ved en dyrelæge og samtidig får hjælp til fornyet energi og udrenselse af kroppen gennem healing.